Filters
Preferences
Zoek

Groentensoep 1/2 liter

€2,20 per stuk

Heerlijke soep op basis van verschillende groenten

    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Préparé van de chef

    Préparé van de chef

    €13,90 per kg €13,90 per kg

    Préparé bereid volgens eigen recept.

    Afbeelding van Gehakt speciaal

    Gehakt speciaal

    €10,40 per kg €10,40 per kg

    Heerlijke gehaktbereiding volgens recept van het huis.

    Afbeelding van Bereid stoofvlees

    Bereid stoofvlees

    €16,50 per kg €16,50 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Gebakken rosbief

    Gebakken rosbief

    €22,50 per kg €22,50 per kg

    Rosbief (van het Engelse roast beef) is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis. De slager levert de rosbief panklaar af, dus zonder zeen, vlies of vet. Rosbief wordt meestal zo gebraden dat het binnenste vlees rood blijft, maar wel gegaard is.

    Afbeelding van Varkensroti gebakken

    Varkensroti gebakken

    €18,50 per kg €18,50 per kg