Filters
Preferences
Zoek

Rosbief

€24,50 per kg

Een rosbief kan zowel afkomstig zijn van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil als van het bloemstuk of de muis. De rosbief wordt panklaar, dus zonder zeen, vlies of vet geleverd en dient gebraden te worden zodat het binnenste vlees nog rood blijft.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€16,90 per kg €16,90 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Préparé van de chef

Préparé van de chef

€15,50 per kg €15,50 per kg

Préparé bereid volgens eigen recept.

Afbeelding van Gehakt R/V

Gehakt R/V

€10,90 per kg €10,90 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Stoofvlees ( rund )

Stoofvlees ( rund )

€15,50 per kg €15,50 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Préparé

Préparé

€15,50 per kg €15,50 per kg

Préparé bereid met puur rundvlees